#Staycation; vakantielandenthema’s op 4 zaterdagen

Niet naar het buitenland? Geen probleem! Winkeliers en horecaondernemers halen het buitenland naar Huissen-centrum. Onder het motto #Staycation kun je je deze zomer op vier zaterdagen in je favoriete vakantieland wanen. Spanje, Italië, Frankrijk en Griekenland waren nog nooit zo dichtbij!

Een mooi en ludiek initiatief van Ondernemersvereniging Huissen. Want de winkeliers en horecaondernemers beseffen dat velen deze zomer niet op vakantie kunnen/willen/gaan. Dus sloegen ze de handen in deze bijzondere tijd ineen en zijn gekomen met #Staycation. Vrij vertaald: thuis vakantie vieren. Op vier zaterdagen deze zomer. Maar dan wel in buitenlandse sferen, die van de favoriete vakantielanden van ons Nederlanders.

Om te beginnen aanstaande zaterdag (27 juni) met als thema Spanje. Twee weken later gevolgd door Italië (11 juli), Frankrijk (25 juli) en Griekenland (8 augustus). Het centrum is op die dagen telkens subtiel aangekleed in de sfeer van het betreffende land en dat geldt ook voor zowel de winkels als de horeca. Zij stellen producten en lekkers op drink- en eetgebied die te maken hebben met Spanje, Italië, Frankrijk en Griekenland centraal.

Tijdens de vier middagen zorgt de Bakfiets DJ op diverse locaties in de winkelstraten voor de muzikale noot. Door ‘zijn’ Spaanse, Italiaanse, Franse en Griekse deuntjes komen klanten en gasten tijdens #Staycation helemaal in de (vakantie)stemming. Het volledige programma kan bekeken worden op de site van de